Підтримав протестантів: Кличко принизив Труханова у рідній меру-регіоналу Одесі (фотофакти)

Учасники акції зустріли мера Києва Віталія Кличка оплесками і постаралися висловити йому свої претензії до одеського мера, оскільки сам Геннадій Труханов не удостоїв мітингувальників своєю увагою і зник з форуму через чорний хід.

Мітинг проти Труханова у Одесі. Фото: Еспресо ТБ.

Сьогодні, 21 червня, голова Асоціації міст України, Київський міський голова Віталій Кличко відкрив у Одесі XII Український муніципальний форум. Про це повідомляють Українські новини, передають Патріоти України.

У вступному слові він озвучив основні вимоги звернення до вищих органів державної влади з приводу необхідності "дієвого механізму" проведення децентралізаційних реформ і вирішення проблем місцевого самоврядування.

Форум - це традиційний щорічний захід, який слугує майданчиком для обговорення питань і вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, вдосконалення законодавчої бази, вирішення конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад. Цього ж дня в будівлі готелю "Gagarin" пройшов один з наймасштабніших мітингів проти злочинної влади в місті.

Близько семи тисяч городян з плакатами і банерами проти мера Одеси Геннадія Труханова відстоювали свої права на гідну місцеву владу. Люди вишикувалися вздовж дороги і вимагали відставки Труханова, а також розслідування його корупційної діяльності. Учасники акції зустріли мера Києва Віталія Кличка оплесками і постаралися висловити йому свої претензії до одеського мера, оскільки сам Геннадій Труханов не удостоїв мітингувальників своєю увагою і зник з форуму через чорний хід.

Зазначимо, що голова Асоціації міст України Віталій Кличко спочатку був категорично проти того, щоб на XII Українському муніципальному форумі виступав Геннадій Труханов. Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті 2 червня Чиказького форуму глобальних міст світу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...