Після втечі з України Януковича Манафорт шукав стратегів для Порошенка, - The Washington Post

Таку інформацію повідомив слідству свідок у справі екс-керівника виборчого штабу Трампа.

Пол Манафорт. Фото:Голос АмерикиПерший свідок у справі Пола Манафорта Тед Девайн розповів, що партнер політтехнолога Річард Гейтс пропонував йому працювати на президента Петра Порошенка. Про це, як повідомляє The Washington Post, Девайн розповів під час засідання суду 31 липня, зазначають Патріоти України.

Він сказав, що в 2014 році, після того як екс-президент Віктор Янукович втік з України, Гейтс попросив Девайна зустрітися з колишніми членами "Партії регіонів", які планували створити нову політсилу - Партію розвитку.

Повідомляється, що за свої послуги Девайн попросив у Манафорта плату в 10 тисяч доларів у день. "У тому ж 2014 році Девайн сказав, що Гейтс намагався найняти його на роботу для іншого політика, нинішнього президента України Петра Порошенка", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що невідомо чи наймав Порошенко Гейтса і Манафорта. "Вони (Гейтс і Манафорт - ред) намагалися зібрати все разом", - сказав Девайн і додав, що не працював над проектом.

Як відомо, Девайн працював з Манафортом під час передвиборчої кампанії в Україні в 2010 році, він допомагав Манафорту зробити з Януковича президента.

Раніше стало відомо, що Манафорт через три місяці після розстрілів на Майдані в 2014 році пропонував свої послуги столичному голові Віталію Кличку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...