Платимо і плачемо: Кобзон поскаржився на державний рекет влади

Співаючий депутат Держдуми обурений функціонуванням системи автоматичної фіксації порушень ПДР, яку він назвав грабіжницькою.

Йосип Кобзон. Фото:my-disain.ru

Співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон, який потрапив у список злісних неплатників дорожніх штрафів, назвав систему автоматичної фіксації порушень ПДР грабіжницькою. Про це пише видання Газета.ру, інформують Патріоти України.

"Тисячі автовласників потрапляють під ці штрафи. Це неправильно, тому що невірно розроблено механізм отримання цих штрафів. Ось, скажімо, я постійно приїжджаю на роботу до себе в офіс в готель Пекін.

Де мені потрібно ставити машину для того, щоб не фіксували мене як порушника? Дізнайтеся, хто тут працює. Той, напевно, повинен мати переважне право стоянки і парковки.

Інакше це все неправильно, вони ж просто грабують автовласників," — цитує Кобзона видання.

Однак він зазначив, що намагається оплачувати штрафи регулярно. На думку депутата, боротися з системою дуже складно. "Звичайно, я плачу (штрафи – ред.). Платимо і плачемо.

Справа не у кількості сплачених штрафів, а в психології сплати цього штрафу. Чому там, куди я приїжджаю на роботу, я повинен платити за стоянку своєї машини? Це смішно і безглуздо. Але, тим не менш, боротися з цим дуже складно. Такий типовий державний рекет," — обурився Кобзон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...