Плотницький-Захарченку: "А давай "Мотороле" выколем глаз?" - у соцмережах поширюють анекдоти про поранення бойовика

У дотепних жартах, крім поранення "Мотороли", люди висміяли ватажків "ДНР" та "ЛНР" Захарченка та Плотницького.
Смішно усім, окрім Мотороли? Ілюстрація: left.ru.

Після поранень, які нібито на навчаннях отримав донецький бойовик "Моторола" (за іншою версією, терориста вирішили прибрати за вказівкою з РФ, - ред), в Мережі не змовкають обговорення цієї новини. Деякі користувачі соцмереж пішли далі і стали жартувати над терористом, складаючи різні анекдоти. У них крім поранення "Мотороли", люди висміяли ватажків "ДНР" та "ЛНР" Захарченка та Плотницького, передають Патріоти України.

В одному з анекдотів, які вже поширюються в Інтернеті, на зустрічі Плотницький запитує у ватажка "ДНР" Захарченка: "Слухай, але ж у великого російського полководця Кутузова одне око було?", на що йому Захарченко дає ствердну відповідь. Далі Плотницький продовжує перебирати в пам'яті відомих однооких людей, згадуючи при цьому адмірала Нельсона і Моше Даяна, пропонуючи Захарченку теж зробити "Моторолу" однооким.

"Слухай, може давай і ми Моторолі одне око теж виколемо?", - кепкують в соціальних мережах користувачі. Ще один анекдот був присвячений тому, як Плотницький і Захарченко розгадували кросворд. Ватажок "ЛНР" попросив Захарченка назвати одноокого полководця з семи букв. Подумавши кілька хвилин, ватажок "ДНР" сказав: "Пиши: Моторола! Однією клітинки, правда, не вистачає, але ти домалюй!", - жартують в соціальних мережах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...