По ньому судитимуть про Україну: Поляки презентували фільм про «співаючого ректора» Поплавського

Вихід фільму на польському телебаченні очікується в червні цього року.

Михайло Поплавський. Фото: poplavskiy.mow.fm.

У Польщі пройшла презентація документального фільму про українського народного депутата та «співаючого ректора» Михайла Поплавського. Стрічку створила польська телевізійна студія АТМ STUDIO, яка зайнялась виробництвом цілої серії фільмі про відомих українців. На польські телеекрани вона вийде вже у червні. Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

У Варшаві пройшла попередня презентація документальної стрічки польського виробництва про українського шоумена, народного депутата та співака Михайла Поплавського. Творцем фільму стала телевізійна студія АТМ STUDIO. Саме вона зараз створює цілу серію документальних стрічок про Україну. Вихід фільму на польському телебаченні очікується в червні цього року.

Як пояснило керівництво даного проекту, на меті вони мали представити Україну через призму її відомих людей. Для відбору героїв вони провели невеличке голосування у соціальних мережах. І за його результатами саме Михайло Поплавський найбільше втілює в собі все українське. «Документальний фільм спонукає до дії. Фільм про людину, що досягла успіху, створила себе завдяки наполегливості, оптимізму і організаційного таланту», - сказав продюсер проекту Войцех Відельський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...