"По-звірячому познущалися над патріотом": Терористи жорстоко закатували українського воїна та зняли все на відео

Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що на цих жорстоких кадрах – Леонід Проводенко з позивним "Козак".

Замучений бойовиками Леонід Проводенко. Фото: соцмережі.

Бойовики вкотре довели свою аморальність та абсолютну відсутність людських цінностей. Вони жорстоко закатували українського бійця та зняли все це на фото та відео, передають Патріоти України.

Нелюди, що воюють за так звані "республіки", активно поширюють це жорстоке відео. Ці кадри вже набули широкого резонансу у соцмережах. Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що на цих жорстоких кадрах – Леонід Проводенко з позивним "Козак". Відео, на думку депутата, поширюють, аби налякати українських захисників.

"Думали злякаємося коли побачимо як по-звірячому вони познущалися над тілом вбитого патріота. Ні не злякаємося і обов'язково помстимося! Горіти вам, виродки, в пеклі! Перед смертю "Козак" зарізав двох ворогів", – написав нардеп.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...