Податок на пенсію від "хунти": У Захарченка вигадали, як ще поповнити казну "молодої республіки"

Серед мешканців з'явились чутки про те, що вже складаються списки з прізвищами тих, хто отримує пенсії від України.

Пенсіонери "ДНР". Фото: antikor.com.ua.

Жителі тимчасово окупованих бойовиками територій переживають, що до рук терористів потрапить інформація, хто саме з жителів непідконтрольних міст їздить в Україну за пенсією від "хунти". Бойовики хочуть таких одержувачів позбавити виплат від "республіки" і змусити повернути всі гроші в "казну" сепаратистів, передають Патріоти України.

Такі чутки ходять давно, ще з початку окупації. Цього разу, як вважають донеччани, терористи роздмухують паніку, а може і правда шукають зайві способи поповнення "республіканського бюджету". "Может надеются на то, что кто-то откажется от пенсии в "ДНР", уже будут лишние деньги, а может и неправда все это", "В очередях в собес слышала вроде, что хотят, чтобы получали только одну пенсию, а тех, кто ослушается, станут штрафовать" , "Да пусть что хотят, то и делают, кто их боится, пусть в "ДНР" платят не гроши, а нормальные пенсии, может люди и не будут метаться и получать украинские пенсии", - розмірковують у соцмережах місцеві жителі.

Поки окупанти ніяк не прокоментували переговори, з'явились чутки про те, що складаються списки з прізвищами тих, хто отримує пенсії від України. Крім того, на цій хвилі спливла і така інформація, що в "адміністрації" Захарченка опрацьовується питання про те, що з одержувачів подвійних пенсій будуть стягувати податок на користь "молодої держави". Нібито за словами джерел, списки з отримувачами подвійних пенсій вже відправлені усім відповідним організаціям.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...