Подих Арктики: Сильне похолодання в Україні почнеться вже за кілька годин

З сьогоднішнього дня, 4 січня, негода почала бушувати на Закарпатті, у Львівській та Івано-Франківській областях.

Усім треба приготуватись до різкого похолодання. Фото: sockraina.com.

У деяких містах температура повітря подекуди сягне мінус 30 градусів, причому поряд з різким похолоданням в більшість міст України прийдуть хуртовини, снігопади і сильні вітри. Прогноз на найближчі дні про погіршення погоди по всій території України опубліковано в повідомленні Гідрометцентру в Facebook, передають Патріоти України.

З сьогоднішнього дня, 4 січня, негода почала бушувати на Закарпатті, у Львівській та Івано-Франківській областях. У цих регіонах, особливо в гірській місцевості, синоптики попередили про ожеледицю, сходження лавин, потужні снігопади і пориви вітру, які особливо в Карпатах будуть досягати 25-30 м / с.

Зимове буйство природи продовжиться і з 6 січня, оскільки в Україну вторгнеться арктичне повітря. Зокрема, 6-7 січня вночі температура впаде до 13-19 морозу; в західних, північних і центральних областях - місцями до 20-26 градусів морозу.

Вдень прийде незначне "потепління" до мінус 17 градусів, це торкнеться Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, також окупованого Криму та Приазов'я, де температура повітря буде коливатися від мінус 6 до мінус 14 градусів морозу. У Криму також прогнозується сніг з дощем, хуртовини, сильний вітер 15-22 м / с. 8 і 9 січня по всій території України буде переважати холодна погода, але на півдні і в східній частині нашої країни поступово припиняться опади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...