Політолог спрогнозував, як буде розвиватися конфлікт між Порошенком і Аваковим

На думку Павла Бульдовича, Вадим Троян був обраний лише засобом атаки на міністра.

Недавній скандал навколо заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна є ілюстрацією конфлікту між оточенням президента Петра Порошенка і самим міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Про це в коментарі "Апострофу" заявив політичний експерт Павло Бульдович, передають Патріоти України.

За його словами, Троян був обраний лише засобом атаки на міністра. "Сам Троян не представляє собою певної значущої політичної фігури, в бізнесі він також не був особливо задіяний, тому очевидно, ниточка веде безпосередньо до Авакова. Президент не може виходити на якісь великі фігури, він не може безпосередньо тиснути на Авакова, тому використовуються люди з його оточення для дискредитації..."- сказав він.

Експерт додав, що часто конфлікти на високому рівні проявляються саме таким чином. "Сам президент не часто конфліктує в публічному просторі, на рівні міністерств, міністрів, конфліктують представники його середовища, наприклад, по лінії (нардеп, перший заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор) Кононенко - (міністр інфраструктури Володимир) Омелян, оточення (прем'єр -міністра Володимира) Гройсмана з тим же Кононенко, а також (нардепом від БПП Олександром) Грановським", - уточнив він. Разом з тим, Бульдович вважає, що президент продовжить чинити тиск на міністра внутрішніх справ.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...