Польські радикали готують провокації біля Посольства України у Варшаві, - Тимчук

Медійний супровід здійснюватиме правоорієнтований польський телеканал Telewizja narodowa і низка підконтрольних Росії польських та європейських ЗМІ.

Під посольством України збираються влаштувати провокацію. Ілюстрація: 112 Україна.

В кінці вересня польська радикальна організація Narodowa Wolna Polska планує провести провокаційний мітинг біля Посольства України в Польщі. Будівля Посольства розташована у Варшаві на алеї Яна Християна Шуха, 7. Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп України, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Він зазначив, що мітинг планується провести під гаслами про необхідність проведення реституції польського майна на території України. Медійний супровід здійснюватиме правоорієнтований польський телеканал Telewizja narodowa і низка підконтрольних Росії польських та європейських ЗМІ.

Тимчук наголосив, що попередні маніфестації активістів NWP супроводжувалися провокаціями і наругою над українськими державними символами. "Нинішня акція стане однією з серії подібних акцій інформаційного впливу, спрямованих на актуалізацію проблемних питань українсько-польських міждержавних відносин з метою їх дестабілізації", – зазначив нардеп.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...