Порошенка дратує факт існування антикорупційного органу, на який він не має жодного впливу: Сакварелідзе звинуватив президента в саботуванні роботи НАБУ

Екс-заступник генпрокурора наголосив, що сьогодні з боку влади, в тому числі президентської адміністрації, йде тиск на НАБУ.

Давид Сакварелідзе. Фото:http://antikor.com.ua/

Колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе впевнений, що Національне антикорупційне бюро є серйозною загрозою для діючих схем. Про це йдеться на сайті Руху нових сил. інформують Патріоти України.

"Інформаційні атаки на НАБУ, які почастішали останнім часом, показують, що цей орган, невигідний, перш за все, президенту і його оточенню", - сказав Сакварелідзе.

Він зазначив, що НАБУ створювалося для боротьби з корупцією. Саме тому з боку влади, в тому числі президентської адміністрації, йде тиск на антикорупційний орган.

"А сьогодні Порошенка дуже дратує сам факт існування антикорупційного органу, на який він не має ніякого впливу і якому не може протиставити приклади власної ефективної боротьби з корупцією", - заявив політик.

Сам Сакварелідзе зауважив, що він підтримує НАБУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...