Порошенко прокоментував появу на сцені Євробачення голозадого журналіста

За словами глави держави, він цим випадком дуже розчарований.

Петро Порошенко. Фото: 112 Україна.

Президент Петро Порошенко прокоментував витівку пранкера, який на фіналі Євробачення вискочив на сцену, знявши штани. Про цей випадок він говорив під час прес-конференції в неділю, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Завжди знайдеться хтось, хто вискочить і продемонструє, вважаючи, що це є свобода", - сказав президент. "Десятки тисяч людей, включаючи волонтерів, зробили надзусилля, щоб не просто зробити це свято, а показати Україну світу, і тут вилазить одна, вибачте на слові, дупа, яка думає, що це саме те, що світ має бачити з України", - додав він.

За словами глави держави, він цим випадком дуже розчарований. "Але вважаю, що це нам враження від свята не зіпсувало", - зазначив президент. Порошенко похвалив організаторів Євробачення в Україні за проведення конкурсу на дуже високому рівні.

Також він сказав, що йому дуже сподобався виступ переможця - португальця Сальвадора Собрала. Президент висловив жаль, що не зміг відвідати конкурс, оскільки в цей час обговорював із губернатором і головою поліції Донецької області, як допомогти сім’ям вбитих під час обстрілу Авдіївки мирних мешканців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...