Пошуки Ярослава тривали три роки: У мережі розповіли про бійця АТО, загиблого на Донбасі

Ярослав Антонюк загинув у 2014-му в бою разом з двома іншими членами екіпажу танка Т-64 Артемом Абрамовичем і Петром Барбухом.

Вічна пам'ять загиблим Героям. Ілюстрація: соцмережі.

У п'ятницю, 12 січня, в Гарнізонному будинку офіцерів міста Новоград-Волинський Житомирської області пройде церемонія прощання з військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади Ярославом Антонюком, який загинув 12 серпня 2014 року в районі селища Зрубне Донецької області. Про це повідомив блогер Ukr_Che на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Ярослав Антонюк загинув в бою разом з двома іншими членами екіпажу танка Т-64 Артемом Абрамовичем і Петром Барбухом. Восени 2014 року рідним були передані останки Абрамовича і Брабуха, а тіло Антонюка тоді не змогли ідентифікувати. Після проведення повторної експертизи влітку 2017 року виявилося, що Артем Абрамович був похований не сам, а разом з Ярославом Антонюком.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...