"Посидел у "своих" в подвале, теперь лечится": "Герой" "ДНР" з Росії насмішив мережу скаргами (фото)

Росіянин Олексій Смирнов приїхав на Донбас воювати проти "бандерівців", але навіть не підозрював, що "колеги" побачать ворога у ньому самому.
Медаль Смирнова від "скрепних" репресій не захистила. Фото: соцмережі.

Командир одного з терористичних батальйонів "ДНР" під назвою "Ангел" Олексій Смирнов потішив мережу проханням про збір грошей йому на лікування після "восьми місяців в підвалі". Відповідний пост Смирнов опублікував в мережі 14 грудня, передають Патріоти України.

"Да, несмотря на сообщения всех моих врагов я так и не наворовал себе денег, и мне действительно нужна помощь, 8 месяцев в сыром подвале не прошли даром", — написав Смирнов.

"Краткая биография героя Новороссии. Командир батальона "Ангел" Алексей Смирнов приехал из России повоевать за "ДНР", попал на подвал к своим, отсидел 8 месяцев, теперь собирает деньги на лечение", - прокоментував в Twitter журналіст Денис Казанський.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...