Потрібні нові території: китайцям дозволили мати більше дітей

Сусідам китайців варто замислитися.

Китайцям дозволили мати більше дітей. Фото: Агентство "Сіньхуа"


Всекитайські збори народних представників внесли зміни до законодавства Китаю, дозволивши всім китайським сім'ям мати двох дітей, повідомляють Патріоти України, посилаючись на ZN.ua.

"Держава виступає за те, щоб одній парі було дозволено мати двох дітей", - йдеться в повідомленні державного агентства "Сіньхуа". Закон набирає чинності з 1 січня 2016 року. У жовтні пленум Комуністичної партії Китаю прийняв рішення дозволити всім подружнім парам мати двох дітей.

У 1979 році в Китаї були прийняті "драконівські" правила з контролю над народжуваністю, які стали причиною мільйонів вимушених абортів і створення демографічної "бомби уповільненої дії". Китайська влада в 2013 році змінили правило "одна сім'я - одна дитина", дозволивши сім'ям мати двох дітей у разі, якщо один з батьків був єдиною дитиною в сім'ї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...