Потужні "бахи" серед загальної тиші: На базі бойовиків у Донецьку прогриміли вибухи

Вибух прогримів близько 20:00 за київським часом.

На Донецькому казенному заводі хімічних виробів. Фото: ОстроВ.

У Донецьку знову прогримів потужний вибух. Про це повідомляють донеччани в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Вибух прогримів близько 20:00 за київським часом. Деякі донеччани повідомляють про два вибухи. «#Донецк 19.52 к. Кіровський р-н. Серед загальної тиші 2 гучних, потужних „бах!“ з інтервалом десь в хвилину-дві на заході», — повідомили очевидці.

«На петровке В 19.40 не слабая волна прошла. Окно хрустнуло», — додав інший користувач. «19.49 Еще раз жахнуло. В доме не понял с какой стороны», — повідомляють донеччани.

Вибух підтвердили і бойовики - за їхніми даними, він прогримів в районі Донецького заводу казенних хімічних виробів, на якому знаходиться база найманців. Причини вибуху в даний момент встановлюються.



Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...