"Позашлюбні діти Іво Бобула чи Поплавський покусав?": Соцмережі розсмішив кліп українського дуету (відео)

Багато інтернет-користувачів були здивовані, дізнавшись, що виконавець Андрій Бойко - заслужений артист України.

Кліп "Моя країна". Фото: скріншот з відео.

У соцмережі інтернет-користувачів повеселив відеокліп до української пісні "Моя країна", яку в дуеті виконали Андрій Князь і Катя Бойко. Це відео, опубліковане в Facebook-спільноті "Рагу.лі", викликало хвилю обговорень, передають Патріоти України.

"Слухайте, ось що змушує людей знімати такі відео? У них якийсь надприродне зір або вони бачать в цьому щось прекрасне? Вони обганяють час і несуть естетику майбутнього, яку я ще не готова прийняти, тому як не доросла?" - обурилася автор публікації.

У коментарях користувачі мережі почали активно висловлювати свою думку про роботу. Зазначимо, що виконавець Андрій Князь є Заслуженим артистом України. З ним у 2011 році співачка Катя Бойко розпочала співпрацю, в рамках якого і була записана ця пісня, а також знятий відеокліп.

Однак не всі користувачі оцінили ідею кліпу. "Їх Поплавський покусав", - написав Volodymyr Mysan-Milyasevych. З його думкою погодилися понад 90 осіб. "Це дипломна робота у Поплавського", - додала Інна Шеремета. Багато інтернет-користувачів були здивовані, дізнавшись, що Андрій - заслужений артист України.

"Если убрать этот чудесный видеоряд,то после клипа можно в этой же комнате биться головой о стену, как в американских психбольницах", — вважає Жанна Тиха. "Їх змушує знімати такі відео маленький бюджет на кліп", - заступився за дует Володимир Грозан. З ним також погодилися багато користувачів.

"На мобілку на вулиці зняли б краще", - відповіла Paula Adamson.

"Позашлюбні діти Іво Бобула?" - пожартував Сергій Черкашин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...