"Познайомився з узбеками": Жебрівський розповів, як заробив свій перший мільйон доларів (відео)

Доларовим мільйонером, за словами чиновника, він став у 1994 році.

Павло Жебрівський. Фото: скрін відео

Свій перший капітал чинний голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, який в минулому був міліціонером, підприємцем і народним депутатом, сформував за рахунок бартеру з Узбекистаном. Про це він розповів на телеканалі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Це 1992-1993 рр. Українські ринки були обрізані, тому що не було конвертації і не було нічого. Й за великим рахунком, коли я подумав чим займатися, то це (експорт ліків - ред.) стало одним з моїх чергових напрямків. З того ж "Фармака", але не тільки з "Фармака" - з "Фармака" я експортував 7-8% ліків, усі інші були з інших підприємств. Так вийшло, що познайомився з узбеками. І туди відправив першу фуру", - пояснив політик.

В обмін за українські медикаменти, додав Жебрівський, із Узбекистану надійшла інша продукція, яку було продано по цей бік кордону.

"І, фактично, завдяки таким операціям буквально за невеликий проміжок часу вдалося заробити достатньо хороші фінансові ресурси... Тоді, хто потрапив у цю струю, той отримав хороші заробітки", - додав він.

За його словами, його сестра Філя Жебрівська на київському заводі "Фармак" (колишня назва - завод ім. Ломоносова) тоді працювала головним бухгалтером, а він тоді щойно звільнився з міліції. Пізніше Жебрівська стала власницею згаданого заводу.

У відповідь на уточнююче запитання ведучого він заявив, що саме у 1994 році став доларовим мільйонером.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...