Прагматичний, меркантильний мисливець: Фізіогноміст пояснив, чому Трамп завжди примружує очі (відео)

Великий розмір вух президента США характеризує його як хорошого прогнозиста, наголосив експерт.

Дональд Трамп. Фото:24СМИ

Судячи з рис обличчя, обраний президент США Дональд Трамп має риси "мисливця", практичної, прагматичної людини, яка звикла не делегувати функції, а самій "впрягатися" в роботу. Про це в прямому ефірі Обозревателя розповів фізіогноміст Олександр Іванов, зазначають Патріоти України.

Аналізуючи фото нового глави Білого дому, він звернув увагу на характерний "прищур очей". "У нього завжди примружені очі. Це набутий маркер, набута риса особи, яка говорить нам про мисливця", - зауважив експерт.

"Мисливець - це широке поняття. Це людина, яка не довіряє. Він намагається зменшити обсяг свого очного яблука, щоб не бачити всіх цих" потьомкінських сіл ", а виявити основну суть", - пояснив Іванов.

З форми носа і щік Трампа він зробив висновок про те, що ця людина відрізняється "практичністю, прагматичністю і меркантильністю". "Якщо художник або лікар з такими характеристиками - це біда, то для підприємця це нормальна характеристика. А для політика - все-таки не дуже добре. Це не є дуже масштабно, це не є дуже стратегічно. Все-таки хотілося б, щоб в кінці кожного дня людина думала не тільки про гроші, а про більш стратегічні речі", - сказав Іванов.

За його словами, "дві вертикальні зморшки на переніссі" говорять про те, що "ця людина дуже стурбована рутинними робочими торговими процесами". "Людина, яка, можливо, багато в чому не відпускає свої повноваження, намагається сама в усе влізти. Він сам впрягається і сам працює".

І, нарешті, великий розмір вух Трампа характеризує його як хорошого "прогнозиста", - повідомив фізіогноміст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...