Працівники УДО напали на журналістів біля ресторану, в якому Порошенко перебував на весіллі сина генпрокурора (відео)

​Під час зйомок журналісти надавали посвідчення співробітникам УДО.​

Охоронці УДО, які напали на журналістів. Фото:скрін відео

Програма "Схеми" оприлюднила відео нападу на знімальну групу в ніч на 16 вересня поряд з ресторанним комплексом у Козині, де в цей час, за їхньою інформацією, святкував весілля син генерального прокурора. Про це йдеться на сторінці програми у Facebook, передають Патріоти України.

"Це відео демонструє, як працівники УДО напали на нашого журналіста та оператора у ніч на 16 вересня поряд з ресторанним комплексом у Козині, де святкували весілля сина генпрокурора Луценка", - йдеться у підписі до відео. На ньому видно, як під час зйомок журналісти надавали посвідчення співробітникам УДО.

Але коли із закритої вечірки мав виїжджати Порошенко, двоє представників УДО застосували фізичну силу до представників ЗМІ. Унаслідок нападу оператор Борис Троценко отримав струс мозку та пошкодження руки. Журналісти написали заяву до поліції про перешкоджання законній журналістській діяльності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...