Президент нагородив двох учасників АТО званнями Героя України (фото)

Одного з Героїв нагородили посмертно. Нагороду отримали мати і син загиблого військового.​

Петро Порошенко нагородив учасника АТО. Фото: Апостроф.

Перед початком військового параду на честь святкування Дня Незалежності України на Майдані Незалежності в Києві президент України Петро Порошенко нагородив двох учасників АТО званнями Героя України. Про це повідомляє кореспондент "Апострофа", передають Патріоти України.

Звання героя України удостоївся боєць АТО Василь Тарасюк, який отримав нагороду з рук президента. Також президент посмертно нагородили капітана Євгена Лоскутов. Нагороду отримали мати і син загиблого військового.

"23-річний лейтенант Василь Тарасюк - мужній захисник Авдіївської промзони. Капітан Євген Лоскут, який в 2014 розі зупинив рух колони російських військ в сторону Щастя. Потрапивши в оточення, підірвав себе гранатою, вигукнувши при цьому "Слава Україні", - зазначив Петро Порошенко.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...