Президент розповів, коли і як "поклав око" на новопризначеного заступника глави Антикорупційної прокуратури (відео)

Глава держави зустрічався з комбатом Максима Грищука і зізнався, що це справило на нього велике враження.

Зустріч Петра Порошенка з Максимом Грищуком. Фото: соцмережі.

Президент України Петро Порошенко зустрівся із першим заступником глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури "кіборгом" Максимом Грищуком. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook і оприлюднив відео зустрічі, передають Патріоти України.

"Коли ми звільняли "Рахмана", я мав можливість поговорити з твоїм комбатом - командиром 122 батальйону 81 бригади. Незважаючи на те, що це була наша перша з ним зустріч, я був зачарований, наскільки цілісна ти людина", - сказав Порошенко.

Президент також розповів, що знає, як Грищук надавав юридичний захист своїм бойовим побратимам та під кулями готувався до іспитів. "Є людина, яка має прокурорський досвід, але добровольцем пішла до лав Збройних сил, записалася і була в наших високомобільних десантних військах, був командиром взводу, блискуче проявив себе", - додав глава держави. На думку Порошенка, бойовий досвід "кіборга" буде дуже корисним у безкомпромісній боротьбі на антикорупційному фронті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...