"Прямо китайские фонарики!": Одесити побачили в небі дивні кулясті вогні (відео)

Думки про природу цього явища розділилися: одні користувачі впевнені в тому, що це візит НЛО, інші ж висловлюють версію про "земне" походження вогнів.

Дивні вогники у небі. Фото: соцмережі.

Пізно ввечері, 17 вересня, під Одесою, в районі Чорноморська, місцеві жителі бачили в небі дивні кулясті вогні. Свідки зняли незвичайне явище і показали в мережі, передають Патріоти України.

Зокрема, користувачі Facebook говорять про те, що яскраві кульки були видні з Овідіополя, Молодіжного, Санжейки, Великодолинського, на трасі Одеса-Чорноморськ і т. ін.

Одесити спостерігали також дані вогні - за їхніми словами, їх можна було побачити з верхніх поверхів висоток на Таїрова. Думки про природу цього явища розділилися: одні користувачі впевнені в тому, що це візит НЛО, інші ж висловлюють версію про "земне" походження вогнів, наприклад, що це могли бути дрони або інша військова техніка.

Было над Молодежным. Наблюдали всем домом",

"Китайские фонарики?",

"Там наблюдали просто высший пилотаж, зигзаг, елочка, сигара.. все четко",

"Тоже видел из машины где-то в 19.30. Думал какую-то новую вышку поставили в направлении Дружбы",

"Видел только этот свет в напрямку тарсы Одесса-Черноморск", - пишуть у мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...