Прямо з Ростова? Янукович побачив українців без хліба

Екс-президент впевнений, що боротьбу з корупією оголосили, щоб відвернути увагу українців від економічних проблем.

Віктор Янукович. Фото: compromatwiki.org.

Побіжний екс-президент України Віктор Янукович назвав боротьбу української влади з корупцією "спектаклем", яким вона намагається відвернути народ від насущних проблем. Про це він заявив в інтерв'ю російським ЗМІ, передають Патріоти України.

"Это лишь спектакль, который разыграла власть, чтобы отвлечь от насущных проблем. Правоохранители гоняются за мелкими сошками, лишь имитируя борьбу с коррупцией. Дать народу хлеб власть не может — получите зрелища!" — розповів він. Янукович попросив назвати "хотя бы одного коррупционера, который получил реальный срок".

"Пока не будут наказаны коррупционеры, приближенные к первым лицам государства, сложно поверить, что ведется настоящая борьба с коррупцией. Об этом все знают. И простой народ об этом тоже хорошо знает. Ни о какой борьбе с коррупцией и речи не может быть. Никто в это никогда не поверит. Это все "замыливание глаз" — додав він.

Як приклад побіжний екс-президент навів справу Корбана. "А как вам это шоу с арестом Корбана? Были привлечены сотни сотрудников СБУ, десятки прокуроров, а потом Корбана отпускают", — резюмував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...