"Про снігопади та хуртовини завтра не хвилюйтесь - їх не буде" - синоптик

Усі, хто не лежить з вірусом та не витрачає купу грошей на носові хусточки - витрачайте їх на прогулянки, поки є чим милуватися - листочками на траві та поодинокими спалахами хризантем на майже пустих клумбах.

Ілюстрація:stpeterssouthweald.org"Якщо ви хвилюєтесь про снігопади та хуртовини, не хвилюйтесь – їх завтра не буде." Про це пише у своєму Fаcebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Скрізь в Україні переважатиме суха погода. І лише у Харкові, Луганську та Донецьку може випадати невеликий сніг.

Думки про снігопади з також вже досить низькою температурою повітря - не дивина. Адже найближчої ночі у нас вріже -3-7 градусів, на сході та північному сході може й до 10 градусів морозу.

У денні години в Україні очікується усього 0+4 градуси, а на тому ж таки сході та північному сході навіть вдень 0-4 градуси морозу.

Вирізнятиметься температурою повітря Захід. Там вночі лише близько нуля, а вдень – тепла погода, +4+11 градусів.

Не забувайте вже про ожеледицю на дорогах! І так десь аж до кінця березня)

У Києві п'ятниця буде сухою та холодною.Найближчої ночі до 5 градусів морозу, завтра вдень +1+3 градуси.

Вихідними у Києві збільшиться хмарність, трохи потепліє, але буквально на 1-3 градуси. Та й поривчастий вітер у суботу-неділю не дасть відчути це маленьку атмосферну хитрість.

Понеділок у столиці буде некомфортним – холодний дощ, місцями з мокрим снігом.

Усі, хто не лежить в обнімку із вірусом та не витрачає купу грошей на носові хусточки - витрачайте їх на прогулянки, поки є чим милуватися - листочками на траві та поодинокими спалахами хризантем на майже пустих клумбах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...