Про українців на "Іграх нескорених" у НАТО зняли ролик (відео)

Українська команда бере участь в змаганнях вперше.

Скрін відео

Збірна України вперше бере участь у міжнародних змаганнях Invictus Games ("Ігри нескорених"). Ролик про українську команду розміщено на YouTube-сторінці НАТО, передають Патріоти України.

Повідомляють, що до збірної входять 28 осіб. Вони беруть участь у турнірах з таких видів спорту: веслування, легка атлетика, велоспорт, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука та сидячий волейбол. "Ігри нескорених" проходять у канадському Торонто.

У перший день змагань, 24 вересня, бронзу для України у штовханні ядра завоював ветеран АТО, офіцер Нацполіції Сергій Торчинський.

25 вересня українська збірна завоювала першу золоту медаль в "Іграх нескорених" – Олег Зимніков здобув перемогу в забігу на 1500 метрів. Цього ж дня срібну медаль завоював поліцейський із Чернігова Олександр Ткаченко в бігу на 400 м.

Друге золото напередодні, 26 вересня, виграв Василь Пашкевич на змаганнях із пауерліфтингу.

У змаганнях "Ігри нескорених" беруть участь військовослужбовці та ветерани, які дістали поранення і травми під час виконання службових обов'язків. Ініціатором "Ігор" є британський принц Гаррі.

Нинішні "Ігри нескорених" триватимуть до 30 вересня. У них беруть участь 17 національних команд із 550 учасниками. Україна вперше бере участь в "Іграх нескорених".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...