"Продажная шкура": Росіяни накинулися на Баскова через підлабузництво до сатрапа Кадирова

У разі нової війни з Чечнею співаку порадили відразу їхати туди.

Микола Басков. Фото: www.mega-stars.ru.

Відомий російський співак Микола Басков викликав бурю обурення в соціальних мережах своїми словами про патріотизм глави Чечні Рамзана Кадирова, який нещодавно заявив про те, що представників позасистемної опозиції потрібно вважати ворогами народу і судити за підривну діяльність. Відповідний пост Басков розмістив у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Я горжусь тем, что в лице Рамзана Кадырова дружу с чеченским народом, с его традициями и культурой, его патриотизмом и Верой в великое будущее народов нашей общей Родины — России!!!" — написав Басков. Співак також опублікував знімок глави Чечні, підписаний "Кадыров — патриот России".

"Хорошо подмахнул", "Певцы и есть те шакалы. За рубль свою шкуру продадут. Многим смешно читать. Удалите лучше", "Коля продажная шкура. Не ожидал, ж***лиз", "Кадыров - новый хозяин России. Позорище!", "Подлизал", — коментують слова Баскова користувачі Instagram.

"Ох, подлизнул так подлизнул, Коленька", "Басков, давай, до свидания, такая же шлюха от шоу-бизнеса, как и большинство там. Просто, не культура, а дом терпимости!", "Коля — хороший человек. Но хорошим людям тоже деньги нужны...", "***ный стыд", "Кадыров русских вообще за людей не считает. Кадыров - это худший вариант малограмотного пастуха у власти", "Раньше дыров имел овец и резал головы, сейчас шута Баскова натягивает и в инсте фотки пилит, растет академик", "Когда в следующий раз будет заворушка с Чечней, беги, Коля, беги туда", "Николя, вы козел!", "Фу, позор", "Настоящий блондин. Так лижет Николя один", "Кто следующий припадет на колено, Филя!? Или может татуированный цыган?", "И Басков ожидаемо оказался дешёвым клоуном и фигляром", — реагують на заяву Баскова в Twitter.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...