Прокляття окупації: ​Палає Керченська протока, люди стрибають у крижану воду. Багато жертв (відео)

Загорілись два судна під африканськими прапорами. Російські рятувальники наразі безсилі. Мінімум 10 загиблих.

Наразі інформація наступна. На якірній стоянці поблизу Новоросійська стояли два судна. Обидва під прапором Танзанії. На одному з них (газовоз-танкер «Маестро») стався вибух, в результаті загорівся пришвартований поруч корабель. Щоб врятуватися, люди стрибали у крижану воду, зазначають Патріоти України.

Уже є офіційні дані, що на одному кораблі перебували 17 осіб, на другому - 14. Це громадяни Індії та Туреччини.Людей з води евакуювали морські рятувальники Новоросійська, було залучено 10 кораблів. Відомостей про загиблих і постраждалих немає.

Загинуло щонайменше 10 осіб. Доля 7 моряків наразі невідома. Якщо найближчим часом живих не виявить, доля на порятунок, через погодні умови, примарна... "Врятовано 14 осіб, ще 10 дістали без ознак життя. Доля семи моряків залишається невідомою", – передає прес-службу Федерального агентства морського і річкового транспорту РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...