"Промахнувся": 18-річний житель Амстердама полетів у канадський Сідней замість австралійського

Про те, що летить не туди, здогадавсь не відразу.

Ілюстрація: nastol.com.ua18-річний житель Амстердама від радості, що йому вдалося дістати найдешевший квиток на літак в Сідней, навіть не подивився, де він знаходиться, повідомляють Патріоти України.

Більше того, йому вдалося знайти рейс до Сіднея лише за 300 доларів, тому Шиппер без роздумів придбав квиток на нього. Підозри, що щось не так, Шиппера стали долати тільки тоді, коли літак приземлився в канадському Торонто і пасажирам запропонували пройти на пересадку в невеликий літак авіакомпанії Air Canada. І вже там, подивившись мапу, він зрозумів, що направляється зовсім не туди, куди планував.

Співробітники аеропорту допомогли йому забронювати квитки назад в Амстердам, де підлітка зустрів його батько, який зазначив, що «таке могло статися тільки з ним». На тому ж рейсі перебувала мешканка США, яка теж планувала потрапити в Австралію. За останні кілька років містами також помилялися туристи з Аргентини та Італії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...