Промзона Авдіївки: У штабі АТО повідомили трагічну новину

​Внаслідок обстрілу опорного пункту під Авдіївкою загинув військовослужбовець сил АТО.
У промзоні Авдіївки. Фото: galinfo.com.ua.

Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Російсько-окупаційні війська ведуть обстріл позицій українських військ по всій лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, що розташований неподалік Авдіївки, загинув військовослужбовець Збройних Сил України.

Протягом дня на даному напрямку противник застосовував гранатомети та крупнокаліберні кулемети, протитанкові керовані ракети та міномети калібру 82мм.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...