"Прощай, немытая...": Корпорація Roshen зробила доленосну заяву

Повністю припинили свою діяльність і склад готової продукції, і торговий дім ТОВ "Рошен", який займався її продажем, і сама Липецька фабрика.
Фабрика у Липецьку більше не працює. Фото: Капитал.

У червні були законсервовані останні об'єкти компанії. У Липецьку повністю завершили діяльність кондитерської фабрики Roshen. Про це повідомили у прес-службі компанії та оприлюднили фото, передають Патріоти України.

"Цього місяця була повністю завершена консервація Липецької фабрики. Як повідомлялося раніше, процес відбувався в три етапи. У квітні були законсервовані всі виробничі лінії, в травні – системи холодо- і теплопостачання, а в червні – блок очисних споруд, котельні та водозабори", - уточнили в корпорації.

Також наголошується, що повністю припинив свою діяльність і склад готової продукції, і торговий дім ТОВ "Рошен", який займався її продажем. Нагадаємо, російський суд наклав арешт на 14 об'єктів нерухомості, зокрема, на склад готової продукції, 4 цехи, будівлю підсобного корпусу і 7 земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв. м корпорації за звинуваченням у фінансових оборудках та розкраданні 180 млн рублів із бюджету Росії. До того ж російська податкова висунула претензії торговому дому ТОВ "Рошен" на 150 млн руб.

Арешт майна Липецької фабрики подовжено до 13 вересня 2017 року. Зазначимо, корпорація належить президенту України Петру Порошенку, який на час президентства передав свою частку (85%) у так званий сліпий траст під управлінням інвестиційного банку Rothschild. Решта акцій Roshen належать генеральному директору корпорації В'ячеславу Москалевському (13%) і чотирьом менеджерам корпорації (по 0,5%).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...