Прощавай, Гремко: Меценат-патріот замовив череп "журналіста" Філліпса (фотофакт)

Не встиг Грем Філліпс на камеру познущатися над українським патріотом з Луганщини Володимиром Жемчуговим, як у соцмережах відверто зажадали крові цього нелюдя.

Патріоти відкрили сезон полювання на Грема Філліпса. Фото: antikor.com.ua.

На псевдожурналіста Грема Філліпса патріоти вже давно мають зуб, але нещодавній інцидент, коли британець знущався над покаліченим українським партизаном Володимиром Жемчуговим, став останньою краплею. Користувачі соцмереж відверто стали писати, що Філліпс заслужив, щоб його вбили, і вони готові добре віддячити народному меснику, який очистить від нього цей світ. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із кількома думками з цього приводу.


На сайтах сепаратистів з цього приводу вже почалась істерика. Наприклад, "Новоросінформ" повідомив своїм читачам, що "нелюди объявили охоту на честного, справедливого и умного человека — репортера Грэма Филлипса. Мы не должны молча наблюдать за происходящим, а обязаны остановить кровавый пир. Каждый на своем месте должен пытаться сделать все возможное, чтобы «спасти рядового Грэма» и других честных людей. Заодно и очистить Украину от чудовищ".

А блогер Сергій Александровський написав у ЖЖ: "Украина — это страна тотальной жесточайшей диктатуры в СМИ. Любая здравая риторика там — не допускается, поэтому нет ничего удивительного в том, что Филлипс, да, впрочем, и все остальные корреспонденты, журналисты, блогеры — люди, которые откровенно рассказывают о том, чем сейчас является так называемая Украина, — являются костью в горле украинского фашизма".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...