"Прошу публічно пояснити це призначення": Депутат нагадав Порошенку подробиці минулого людини, яка очолила ГУР

У зверненні Єгора Соболєва зазначено, що Бурба, призначений на посаду у ГУР, раніше очолював друге управління Головного управління "К" СБУ, яке відоме своєю корумпованістю.
Єгор Соболєв хоче, щоб президент пояснив. Фото: lb.ua.

Від президента Петра Порошенка чекають публічних пояснень щодо призначення на посаду начальника ГУР Міноборони України Василя Бурбу, оскільки він був "причетний до плану зачистки Євромайдану". Про це йдеться у відповідому депутатському зверненні нардепа від "Самопомочі" Єгора Соболєва , яке адресоване Порошенку та датоване 17 жовтня. Новину передають Патріоти України.

У зверненні Соболєва зазначено, що Бурба, призначений на посаду у ГУР, раніше очолював друге управління Головного управління "К" СБУ. "Прошу публічно пояснити це призначення. Не мені Вам розповідати про тотальну корупмованість цього управління. Також Ви не можете не знати про інформацію, оприлюднену головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем про причетність В.В.Бурби до плану зачистки Євромайдану", - заявив Соболєв.

Як відомо, 15 жовтня президент Петро Порошенко звільнив Валерія Кондратюка з посади начальника ГУР Міноборони і призначив на цю посаду Василя Бурбу. Кондратюка у свою чергу було призначено заступником глави АП.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...