"Просто учасник АТО": Дружина полоненого українського бійця поділилася наболілим

Наталія Бессараб обурена тим, що чиновники в нашій країні - це такі люди, для яких "війни немає" і полонених, напевно, також.
Полонені українські військові. Фото: pravda.if.ua.

Дружині українського воїна, який вже другий рік перебуває у полоні в терористів, заявили, що її син при вступі до навчального закладу не має ніяких переваг, тому що його батько - «просто учасник АТО». Про це йдеться на сторінці в Facebook Наталії Бессараб, яка і розповіла цю історію, передають Патріоти України.

«Зараз мій син вступає до ВНЗ, на ту спеціальність, яку він хоче, він не дотягує за балами, щоб пройти на бюджет, тобто тільки контракт. Але суть не в цьому, не в грошах, а в тому, що мені прикро, що мій чоловік, як нам сказали, просто учасник АТО, і його діти не мають особливих переваг! Так ось, що я хочу сказати: мій чоловік не просто учасник АТО! Мій чоловік в полоні вже другий рік, і його діти теж! Він апріорі не просто учасник АТО! І питання не в грошах, а в тому, що у нас "немає війни", і немає полонених! По ходу це тільки у нас, у всіх інших все добре! Господи, поверніть мені чоловіка, дітям батька, і мені нічого не треба буде! Але поки він там, він ніяк не може бути звичайним АТОшніком!» - розповіла жінка.

Користувачі в соцмережі підтримали Бессараб та порекомендували боротися за свої права.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...