Просто жах: У Китаї народилося порося-мутант з "обличчям" людини і хоботом на лобі (фотофакти)

Нещасне створіння з'явилося на світ у місті Цзянмен в південній китайській провінції Гуандун і прожило лише 2 дні.

Вчені назвали причиною такої незвичайної мутації синдром циклопа, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Взявши новонародженого в руки - оторопів. Дивне створення важко дихало і ледь рухалася", - розповідає власник.

"Ви тільки подивіться на цього монстра з хоботом слона, дзьобом курки і обличчям людини, - чути голос одного з чоловіків на відео. - Ось так новонароджений", - додає він.

Відомі випадки народження людей з аналогічним синдромом. Циклопія - порок розвитку мозку з вираженими черепно-лицьовими аномаліями. Трапляється в 1 з 13 тис. новонароджених. Циклопи нежиттєздатні і гинуть в перші тижні життя.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...