Принципово новий напрямок вітчизняного ВПК: На виставці в ОАЕ Україна представила новий ударний вертоліт (фотофакт)

Нова модифікація КТ-112УД є покращеною версією вертольота КТ-112 «Кадет» розробки КБ «Вертикаль». Новий вертоліт буде оснащений двома двигунами Rotax 914 потужністю в 115 к.с., що дозволить розвивати вертольоту максимальну швидкість 200 км / год.

Легкий ударний вертоліт КТ-112УД на iDEX 2017. Фото:http://defence-blog.com/

Україна представила на міжнародній виставці iDEX 2017 в Абу-Дабі концепт нового легкого ударного вертольота КТ-112. Про це повідомляє військовий новинний сайт defence-blog.com, передають Патріоти України.

Макет нового багатофункціонального ударного вертольота КТ-112УД з протитанковим ракетним комплексом "Бар'єр-В" і ракетами класу повітря-повітря для ураження повітряних цілей типу інших вертольотів або безпілотних літальних апаратів був представлений на стенді концерну «Укроборонпром» Державної зовнішньоторговельної інвестиційною фірмою «Укрінмаш», яка входить до його складу.

Нова модифікація КТ-112УД є покращеною версією вертольота КТ-112 «Кадет» розробки КБ «Вертикаль». Новий вертоліт буде оснащений двома двигунами Rotax 914 потужністю в 115 к.с., що дозволить розвивати вертольоту максимальну швидкість 200 км / год.

При повній злітній масі в 1000 кг, вертоліт КТ-112УД буде здатний нести комплекс керованого протитанкового озброєння типу «Бар'єр-В» і ракети класу повітря-повітря типу Стріла-2 / Голка. Вертоліт також буде оснащуватися кулеметом 7,62 мм.

Застосування гідростабілізованої платформи з тепловізором і каналом управління протитанковими ракетами дозволяє застосовувати вертоліт для ураження нерухомих і рухомих сучасних броньованих цілей, які мають комбіновану, рознесену або монолітну броню, в тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, танк в окопі, легкоброньованих об'єктів і вертольотів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...