Путінські диверсанти працюють? На Миколаївщині пролунав вибух, постраждала людина

На місці події експерти вилучили фрагменти, попередньо, від вибухового пристрою.

У селі на Миколаївщині пролунав вибух. Фото: bc-like.com.

У результаті спрацьовування вибухового пристрою в селі Баловне Новоодеського району Миколаївської області постраждав 62-річний пенсіонер. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, сигнал про подію надійшов 30 квітня о 06:50, передають Патріоти України.

"Близько 5:30 62-річний пенсіонер, звернувши увагу на камені, які лежали у нього на подвір'ї, підняв їх, і одночасно стався вибух. Чоловік з тілесними ушкодженнями у вигляді контузії очей, численних рваних ран тулуба, струсом головного мозку, рваних ран гомілки і плеча госпіталізований до медичної установи", - повідомили правоохоронці.

Зазначається, що на місці події експерти вилучили фрагменти, попередньо, від вибухового пристрою. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від семи до п'ятнадцяти років. Обставини події та особи, причетні до скоєння злочину, встановлюються.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...