Пишаймося, українці: у мережі з'явився новий вдалий ролик про нашу країну (відео)

Україна - це нескінченні простори прекрасних лісів, полів і долин.

Українські Карпати. Фото: соцмережі.

В інтернеті з'явився новий відеозапис про приголомшливу красу України. Ролик був опублікований на YouTube 14 січня, передають Патріоти України.

"Моя страна — это бесконечные просторы прекрасных лесов, полей и долин. Моя страна — это тысячи мировых достижений архитектуры, искусства и спорта. Моя страна — это свободолюбивые, скромные и терпеливые люди, которые чтят и продолжают вековые традиции. Моя страна — это дом для множества разных национальностей, и я рад, что эта земля объединила нас с Вами.

Моя страна, несмотря ни на что, простирается от берегов Крыма через Восток и на Запад, и мои дети будут знать это. Моя страна — это не просто место на карте, моя страна — это дух, согревающий даже за тысячи километров от дома. Моя страна в каждом из нас не зависимо от взглядов и, если ты читаешь сейчас эти строки, знай, моя страна – это ты и я, моя страна — Украина", — говориться у описі до відео.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...