"П...зди - не п...зди, а приехать уже не сможешь!": Російський дизайнер обізвав Україну "регіоном Росії"

Артемій Лебедєв сподівався на інший ефект, але йому розповіли, що із географією в нього погано.
Артемій Лебедєв. Фото: ЖЖ.

Скандальний російський дизайнер Артемій Лебедєв заявив, що Україна - один з регіонів Росії. Про це він написав у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

"В России все просто - регионы в середине страны называются областями, а регионы по краям называются краями (а один регион прямо так и называется - Украина)", - написав Лебедєв. За його словами, є лише один виняток - Пермський край.

"Он находится в середине, но его по ошибке назвали краем, а не областью. Просто факт", - додав дизайнер.

Користувачі мережі активно коментують публікацію. "Про Украину ты в*тно-прилепинское сказал, потому что обиделся на запрет на въезд. И с безвизом ты спор проиграл. И разные украинцы и русские. И запомните: все россияне - дизайнеры, гопники, чиновники, в*тники, либералы - мы разные, никакие мы не братья. Как англичане и ирландцы, как сербы и хорваты. Вроде рядом, а х*юшки - абсолютно разные мировосприятия. Засим ариведерчи. И да визовый режим между нами - за*бок. Будем уважать друг друга, как интеллигентные люди", - отметил один из комментаторов.





Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...