Радимо якнайшвидше зменшити порцію глоду: Захарченко розповів про контакти "ДНР" з інопланетянами

Маячню про бойове зіткнення поширив «письменник» і військовий злочинець Захар Прилєпін, що примкнув до одного з бандформувань.

Якщо багато пити, то можна побачити інопланетян. Ілюстрація: ІС.

Не встигла громадськість прийти в себе після новини про концтабори Рейк'явіка та бабусю, як російська маріонетка «федералісімус» Олександр Захарченко порадував світ черговою заявою. Але вже космічного масштабу і, природно, космічної дурості. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Інформаційний спротив.

Глава так званої «ДНР» Олександр Захарченко «на біс» прокоментував інформацію з соцмереж про нібито невідому зброю, якою російські терористи відбивалися від фейкового нападу сил АТО під Горлівкою. «У 2014 році ми зустрілися з інопланетянами. Вони передали нам свої технології. Цими технологіями ми працюємо по «укропам», - заявив «генерал» Захарченко в інтерв'ю російським пропагандистам.

Маячню про бойове зіткнення поширив «письменник» і військовим злочинцем Захаром Прилепін, що примкнув до одного з бандформувань. Група «ІС» рекомендує кремлівським ляльководам зменшити дозу глоду в раціоні підопічних.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...