Раз Коломойський такий "молодець": Дніпряни задля порятунку улюбленого клубу пропонують взяти його на баланс міста

Наразі петицію підписали понад 600 людей із 900 необхідних для розгляду.

У місті хочуть врятувати улюблений клуб. Фото: "Фейсбук".

Футбольні вболівальники дніпровського «Дніпра» задля порятунку клубу пропонують взяти його на баланс міста. Відповідну петицію вони зареєстрували в єдиній системі місцевих петицій і почали збирати підписи, передають Патріоти України.

«Порятунок ФК «Дніпро» шляхом переведення всього майна на баланс міста (тренувальний комплекс, магазини і стадіон), створення муніципального однойменного футбольного клубу з пайовою участю всіх бажаючих фанатів», – пропонують вболівальники. Наразі документ підписали понад 600 людей із 900 необхідних для розгляду.

7 липня міський голова Дніпра Борис Філатов підтвердив, що футбольний клуб «Дніпро», власником якого є Ігор Коломойський, має великі борги перед футболістами. «У клубу накопичені великі борги перед футболістами. Однак чутки, пов’язані з тим, що клуб завтра зникне, не мають під собою підстав. Клуб збирається почати виступи в чемпіонаті України. Я розмовляв з власником клубу і отримав від нього запевнення в тому, що у чемпіонат клуб зайде, як годиться. А далі будемо дивитися», – заявив Філатов. Він також поінформував, що провів зустріч із вболівальниками.

Між тим у Дніпрі фанати «Дніпра» оголосили мобілізацію задля проведення акцій на захист клубу. Вони організували флеш-моб: фотографуються зі салоганом «Дніпро має жити» та викладають ці фото в соціальних мережах. Окрім того, вболівальники взялись розписувати місто величезними графіті з таким самим гаслом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...