"Республика будет процветать": Захарченко у Москві похвалився, чому "ДНР" буде жити краще, ніж Придністров'я

Ватажок терористів звернув увагу на той факт, що Придністров'я нібито має недостатній економічний потенціал на відміну від Донецького регіону.

Олександр Захарченко. Фото: www.kommersant.ru.

Олександр Захарченко, ватажок невизнаної "ДНР", розповів про 200 км українського кордону, які незаконно "контролюють" його бойовики. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Сепаратистський ватажок був присутній на московській прес-конференції Захара Прилєпіна, де письменник презентував свою книгу "Все, що має вирішитися ...". Швейцарський журналіст вирішив задати питання про майбутнє квазіреспубліки, якій загрожує придністровський сценарій.

Захарченко в свою чергу звернув увагу на той факт, що Придністров'я нібито має недостатній економічний потенціал на відміну від Донецького регіону. "Воно [Придністров'я] має замкнутий простір, немає виходу до Росії. А ми з Росією маємо двісті з гаком кілометрів кордону, який на жаль, також і ваші колеги зі Швейцарії намагаються осідлати, щоб повернути його під юрисдикцію України", - заявив ватажок. Захарченко вважає, що окуповані райони Донбасу будуть жити в повній гармонії з російським сусідом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...