Віддати Рогозіна африканцям в рахунок компенсації: У мережі підняли на сміх нове космічне фіаско Росії

Зв'язок із ангольским супутником був втрачений росіянами відразу після його виходу на орбіту.

Росіяни вивели на орбіту ангольський супутник. Ілюстрація: соцмережі.

У мережі активно обговорюють новину про те, що ангольський супутник, запущений російською компанією з "Байконура", перестав виходити на зв'язок. Про це пишуть користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

Зазначається, що зв'язок із супутником був втрачений відразу після його виходу на орбіту. "Після відділення від розгінного блоку "Фрегат" супутник вийшов на зв'язок, але згодом зв'язок з ним було втрачено, телеметрична інформація надходити перестала", - заявило джерело "Інтерфаксу".

"Рогозін втратив черговий супутник", "І знову Франц про космос", "Це фіаско, братан", "Рано похвалили", - пишуть в інтернеті.


Як відомо, запуск супутника відбувся 26 грудня 2017 року о 22:00 за московським часом з використанням ракетно-космічного комплексу "Зеніт-М", розташованого на космодромі Байконур (Казахстан). Для S7 Space це перший старт.

Відділення AngoSat-1 від розгінного блоку "Фрегат-СБ" відбулося 27 грудня о 06:54 за московським часом "відповідно до циклограми польоту".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...