Росіян у компанію не покликали: Міжнародний консорціум створить на Місяці стаціонарну базу

Базу створять, як потенційний міжнародний стартовий майданчик для майбутніх місій на Марс і можливості розвитку космічного туризму або навіть видобутку корисних копалин на Місяці.

Ілюстрація:http://info-svit.org.ua

На Місяці планують побудувати базу. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України.

"Представники Китаю і Європейського космічного агентства обговорюють можливість будівництва бази на супутнику Землі - Місяці. Китайці мають дуже амбітну програму Місяця.

Космос змінився з часів космічних перегонів 60-х років. Для дослідження космосу в мирних цілях ми здійснюємо міжнародне співробітництво з Китаєм", - сказав представник Європейського космічного агентства Пол Хвістендаль.

Генеральний директор ЄКА Йоханн-Дітріх Вернер описав запропоновану базу на Місяці як потенційний міжнародний стартовий майданчик для майбутніх місій на Марс і можливості розвитку космічного туризму або навіть видобутку корисних копалин на Місяці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...