Росіяни атакують Мар'їнку, пожежі та запекла стрілянина, - соцмережі

Терористи використовують для захоплення населеного пункту заборонену зброю.

Пожежі у Мар'їнці. Фото: mignews.com.ua.

Під окупованим Донецьком йде запеклий бій. У соціальних мережах пишуть, що стріляють в районі Мар'їнки, передають Патріоти України.

Раніше українська розвідка повідомила, що в Петровському районі помітили танки і «Гради» бойовиків, які будуть використовувати для захоплення селища. Спільнота «Мар'їнка24» в «Фейсбуці» пише, що стріляти почали після обіду, а близько сьомої години загорівся будинок.

«19:20 — войнушка продолжается с применением к/к пулеметов, агс и минометов. все небо в огоньках и вспышках и где-то в районе госпиталя еще одно возгорание. По ул.Шевченко дом сгорел, люди были в подвале и не пострадали», — зазначили в спільноті.

Військовий журналіст Фактів ICTV Юлія Кирієнко такоє описала ситуацію у місті на своїй сторінці у "Фейсбуці": "Наступ на Мар'їнку. Говорити поки рано. Але! З 16.00 йде бій, не перестаючи. Поки без втрат. Бойовики загнали на конезавод до 10 БМП, так само заїхало 5 вантажівок Урал з ворожими солдатами!"

Зокрема, Юілія Кирієнко повідомляє про збільшення кількості ворожих гранатометів і кулеметів в три рази. Журналіст посилається на інформацію командування 14-ї окремої механізованої бригади. О 21.46 Кирієнко уточнила: "Мар'їнка... Не вщухає... Бій продовжується... Місцеві мені пишуть, що дуже гучно. Але це не наступ. Це розвідка боєм. Наші сили просто промацує противник. Артилерійського удару не було. Наші тримаються, сил достатньо". За даними прес-служби штабу АТО, за сьогоднішню добу бойовики 20 разів обстрілювали позиції українських військових.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...