"Російські бійці та командування - наволоч, у якої немає поняття про воїнську честь": Волонтери присвятили фільм 2-й річниці Іловайської трагедії (відео)

Пообіцявши "зелений коридор" українським захисникам, військові російської армії розстріляли наших бійців з важкої артилерії. Просто серед поля, не даючи жодних шансів урятуватись.

Іловайська трагедія - найкривавіше лихо за всю історію незалежної України. Фото: скріншот з відео.

Патріоти згадують, як росіяни, пообіцявши українцям "зелений коридор", розстріляли їх посеред поля. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на волонтерський центр "People's Project".

"Масштабне вторгнення російських військ призвело до найкривавішого лиха за всю історію незалежної України. З військової точки зору, російські бійці та командування - наволоч, у якої немає жодного поняття про воїнську честь", - пишуть волонтери. Та додають, що "верховний головнокомандувач зс рф володимир путін - це мерзенна потвора, яка цинічно збрехала і не дотримала слова", - написали волонтери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...