Російські папараці попрацювали: Як Петро Порошенко відпочивав в Іспанії (фотофакти)

За словами очевидців, Порошенко придбав в аптеці ліки і вітаміни, і як тільки до нього звернулися російською, поквапився залишити заклад на автомобілі марки Porshe.

Петро Порошенко у іспанській аптеці. Фото: Українська правда.Російські туристи у березні цього року нібито помітили президента України Петра Порошенка в аптеці іспанського міста Марбелья. Про це повідомляє видання Українська Правда, опублікувавши в підтвердження відповідні фотографії, надані анонімним джерелом, передають Патріоти України.

За словами очевидців, Порошенко придбав в аптеці ліки і вітаміни, і як тільки до нього звернулися російською, поквапився залишити заклад на автомобілі марки Porshe. Зазначається, що Президент був без супроводу охоронців.

Ні сайт Президента, ні його сторінка у Facebook нічого не повідомляли про події 8 березня. Посилаючись на власні джерела, ЗМІ повідомляють про перебування у власності Петра Порошенка вілли, розташованої в іспанській Марбельї, придбаної ним ще до займання президентської посади. Однак, декларація Порошенка за 2015 рік не містить відомостей про його майно поза межами України.

Згодом АП підтвердила факт здійснення приватного візиту Порошенка в Іспанію на початку березня, а відсутність офіційної інформації про це пояснили міркуваннями безпеки. В Адміністрацї також стверджують, що Петро Порошенко як фізична особа заделарував усе своє майно, а всі його грошові надходження оподатковано в Україні.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...