Російські ВПС порушили український повітряний кордон

Російський літак-розвідник залетів в українську економічну зону.

Ту-214Р. Ілюстрація:vpk.nameРосійський літак-розвідник залетів у повітряний простір України в районі Чорного моря. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст, що воював у зоні АТО, Віталій Лазебник, зазначають Патріоти України.

Він послався на дані Flightradar24 - публічного веб-сервісу, що дозволяє в реальному часі спостерігати за місцезнаходженням літаків, що знаходяться в повітрі.

"Класний рейс. Робота літака-розвідника Ту-214Р на російсько-українському кордоні і не тільки. Літак залітав, наскільки розумію, в українську економічну зону Чорного моря. Військовий літак, нагадую", - написав Лазебник.

Він також зазначив, що цей же літак 17 грудня "намотував кола поблизу Донецької області".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...