"Рознести "Томагавками": Експерт Пентагону спрогнозував результат війни з Росією

США за допомогою авіаударів і ударів з військово-морського флоту здатні протягом нетривалого часу знищити нову, за російськими мірками, військову техніку, яка була продемонстрована на параді у Москві 9 травня.

Усю техніку росіян, якою вони пишаються, США буде нескладно знищити. Фото: nexplorer.ru.

У разі повномасштабного військового конфлікту між США і РФ, російська армія не зможе ефективно протистояти американським збройним силам. Таку думку висловив колишній співробітник Пентагону, науковий співробітник корпорації CNA Михайло Кофман в інтерв'ю "Радио Свобода", передають Патріоти України.

"Я дивився виступ Валерія Герасимова, голови Генерального штабу РФ. На його малюнках, на його слайдах так страшно виглядала здатність США рознести Росію "Томагавками", яких тисяча штук в порівнянні з десятками, які у Росії", - заявив експерт.

Крім того, він вказав на те, що ВМФ США з системою протиповітряної і протиракетної оборони може відбити будь-які удари РФ. "Наша здатність використовувати далекобійне високоточне озброєння, яке у нас у комплекті в тисячах, - це для Росії не просто серйозна проблема, а вони дуже хвилюються", - розповів Кофман.

Він також підкреслив здатність США за допомогою авіаударів і ударів з військово-морського флоту протягом нетривалого часу знищити нову, за російськими мірками, військову техніку, яка була продемонстрована на параді у Москві 9 травня. "Тому, коли ми зіставимо їхні збройні сили з нашими, зрозуміло, що у них є деяка боєздатність, яка і аналогічна, і краще, ніж наша. З іншого боку, це не означає, що вони можуть все-таки вистояти і що ми не можемо розтерзати на шматки всю цю велику армію, яку він показував на параді", - підсумував експерт.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...