Розслаблятися не варто: У Росії розповіли, коли чекати наступних агресивних кроків Путіна

Однак, у той самий час, будь-які відверто активні агресивні дії Кремля проти України дадуть "дуже серйозний козир" антипутінським силам в адміністрації США.

Володимир Мілов. Фото: Minval.az.

Визнання Росією паспортів "ДНР" та "ЛНР" - своєрідний "тест" для нової адміністрації президента США; "Опція подальшої агресії" Росії щодо України, як і раніше актуальна, але Кремль не піде на серйозні кроки, як мінімум, до особистої зустрічі Путіна і Трампа. Таку думку "Обозревателю" висловив російський політик, член політради партії "Демократичний вибір" Володимир Мілов, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи може за визнанням документів "республік" відбутися спроба анексії окупованих територій Донбасу, він сказав: "Я не думаю, що якісь кроки варто інтерпретувати у такому масштабному плані. Я думаю, якимись окремими діями у Кремлі тестують реакцію, перш за все, нової американської адміністрації. Дивляться, наскільки ті напружаться і будуть готові до відповідних заходів, наскільки взагалі для них це важливо".

У цьому контексті політик зауважив: "Цілком очевидно, що для Трампа вся ситуація навколо України зовсім не була пріоритетом. Життя потихеньку затягує його в усі ці питання, але видно, що він відгукується на це з небажанням".

Мілов також нагадав про те, що має місце протистояння між Дональдом Трампом і "традиційним американським істеблішментом, який налаштований до Путіна більш негативно". За його оцінками, будь-які активні агресивні дії Путіна щодо України дадуть "дуже серйозний козир" антипутінським силам в адміністрації США. При цьому президент не зможе не реагувати на ситуацію.

На думку політика, наразі "не зрозуміло, куди хитнеться політика Трампа щодо Росії і України". Таким чином, "до того моменту, поки Путін з Трампом особисто не поспілкуються і не стане зрозуміло, що там між ними відбувається, говорити про якісь глобальні зміни, я думаю, не слід". Але "всім, хто хоче миру і нормалізації, перш за все, Україні, розслаблятися не слід, оскільки опція подальшої агресії, звичайно ж, залишається", - попередив Мілов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...